cs.gif

cs.gif

cs.gif

cs.gif

cs.gif

cs.gif


Jihočeská dovolená
Hluboká nad Vltavou
Hotel Podhrad
Hotel Knížecí dvůr
Golf Club
Jezdecké centrum Vondrov
Cykloturistika
Tip na výlet


Jihočeská dovolená Tisk E-mail

Jižní Čechy patří v současnosti k jednomu z nejnavštěvovanějších krajů v České republice. Důvodem jsou především přírodní krásy, ale též množství historických památek, kulturních akcí a možností pro aktivní trávení dovolené a volného času.
zamek_od_sv_jana_600x208.jpg



 

 

 




 

 

Návštěvníci zde naleznou starobylá města plná života a kultury, gotické kostely, renesanční zámky, památky lidového stavitelství, ale také zajímavé technické stavby včetně říčních systémů. Jižní Čechy jsou také krajem nesčetných rybníků, lesů a malebných venkovských sídel. V jižních Čechách si opravdu vybere každý. V poslední době dochází k přílivu turistů, kteří vyhledávají aktivní způsob poznání tohoto regionu, a turistů zajímajících se o alternativní dovolenou. Jedním z hlavních center pro podobný druh dovolené je již několik let město Hluboká nad Vltavou.
Toužíte po pohybu a aktivitě? Přijeďte do Hluboké nad Vltavou a pusťte se do objevování golfového sportu, rozjeďte se na kole překrásnou přírodou anebo se vydejte po značených stezkách v koňském sedle vstříc místním zajímavostem. V průběhu svého pobytu můžete využít možností nových hotelů Podhrad a Knížecí Dvůr, jež se ve městě nacházejí a přispějí k bezproblémovému trávení Vaší dovolené.

Pokud hledáte další informace o tom, jak strávit aktivní dovolenou v Jihočeském kraji, navštivte internetové stránky www.jihoceska-dovolena.cz.